SZELLŐZŐ RENDSZEREK TISZTÍTÁSA, FERTŐTLENÍTÉSE, FELÚJÍTÁSA éS KARBANTARTÁSA

Alakulásunkkor megvásároltuk a Panel Air technológiát, amely a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által elfogadott technológia. Munkatársaink a Panel Air technológia okleveles használói.

A tevékenység célja

Társasházak, ipari létesítmények, valamint konyhák központi szellőzőrendszerének előírt időszakos tiszítása és fertőtlenítése

Az alkalmazott technológia

Panel Air technológia

GYORS ÉS HATÉKONY

A szellőzőcsövekben lerakódott szennyeződést gyorsan, hatékonyan távolítjuk el. A légcsatornák tisztítása a társasházaknál a ház tetejéről történik, szárazkefés, nagy teljesítményű, elszívásos technológiával. Mi már évek óta fertőtlenítjük a szellőzőrendszereket, a használt vegyszerünk minden ölő fertőtlenítőszer (bactericid, mycrobactericid, fungicid, virucid).Több ezer tisztításon vagyunk túl.

SZÁRAZ ÉS VEGYSZERMENTES

A szellőzőtisztítási eljárás teljesen száraz és vegyszermentes, a lakásokba való bejutás szüksége nélkül. A légcsatornák tisztítását megelőzi egy kamerával történő állapotvizsgálat, mellyel felmérjük a csatornarendszer szennyezettségét.

EGYÉB SZERELÉSI MUNKÁK

A szerelési munkálatok az alábbiakat tartalmazzák: strangok bontása, a légzárók tömítése, kémények bontása, javítása, turbinák felszerelése + tömítés és lefogatás. Üzembe helyezés. Motorok, vezérlések beüzemelése. A szellőző motorok tisztítása, fonott dróthálóval galambvédelem.

JOGILAG VÉDETT

A lakóépületek gyűjtő-szellőző rendszerének tisztítását és fertőtlenítését a jogilag védett Panel Air technológiával végezzük, amely lajstrom száma: 187990. A Panel Air Technológia az Országos Tűzvédelmi Szabálynak megfelel.

A TECHNOLÓGIA ELŐNYEI

Vegyszer és folyadékmentes

Az általunk alkalmazott tisztítási eljárásunkat szabadalom védi

Ingatlanon belül teljesen pormentes. Nem kell épületekbe bejutni.

Szárazkefés eljárás

A szellőzők tisztítása jogszabály szerint 14m-nél magasabb épületeknél 4 évente kötelezően elvégzendő!

  • A BM 30/2019.(VII.26.) BM rendelete módosítása szerint az OTSZ 54/2014. (XII. 5.) BM rendelet 196. § (5) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép: „(5) A 14 méternél magasabban lévő legfelső használati szinttel rendelkező lakóépület központi szellőző rendszerét, valamint melegkonyhás vendéglátó hely és melegkonyhás vendéglátó üzlet szellőző, szagelszívó rendszerét a gyártó által meghatározott rendszerességgel, annak hiányában lakóépületben 4 évente, melegkonyhás vendéglátó hely és melegkonyhás vendéglátó üzlet esetében évente tisztítani, és annak elvégzését írásban igazolni kell.”