SZELLŐZŐ RENDSZEREK TISZTÍTÁSA, FERTŐTLENÍTÉSE, FELÚJÍTÁSA éS KARBANTARTÁSA

Cégünk alapítása óta alkalmazzuk a birtokunkba került “PanelAir” technológiát, amely a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által elfogadott eljárás. Munkatársaink a “PanelAir” technológia okleveles telepítői.

A tevékenység célja

Társasházak, ipari létesítmények, valamint konyhák központi szellőzőrendszerének előírt időszakos tiszítása és fertőtlenítése

Az alkalmazott technológia

“PanelAir” technológia

JOGILAG VÉDETT

A lakóépületek gyűjtő-szellőző rendszerének tisztítását és fertőtlenítését a jogilag védett "PanelAir" technológia alkalmazásával végezzük el, amelynek hazai bejegyzett lajstrom száma 187990. A PanelAir technológia az Országos Tűzvédelmi Szabálynak teljes mértékben megfelel.

SZÁRAZ ÉS VEGYSZERMENTES TISZTÍTÁS

Az általunk alkalmazott szellőzőtisztítási eljárás teljesen száraz és vegyszermentes, nem igényel bontást, és a lakásokba való bejutás szükségessége nélkül kerül kivitelezésre. A légcsatornák tisztítását megelőzően szükség van egy endoszkópos rendszerű kamerával elvégzett állapotfelmérésre, melynek segítségével feltérképezhetjük a csatornarendszer szennyezettségét és annak esetleges hibáit.

GYORS ÉS HATÉKONY FERTŐTLENÍTÉS

A szellőzőcsövekben lerakódott szennyeződéseket gyorsan, hatékonyan távolítjuk el. A légcsatornák tisztítását a társasházaknál az épület tetejéről kezdjük meg, száraz-kefés, nagy teljesítményű, elszívásos technológiát felhasználva. Cégünk évek óta tisztít és fertőtlenít szellőzőrendszereket, az alkalmazott vegyszerek bevizsgált és engedélyezett, mindent ölő fertőtlenítőszerek (bactericid, mycrobactericid, fungicid, virucid). Vállalkozásunkkal több ezer sikeresen elvégzett tisztítást hajtottunk végre!

EGYÉB SZERELÉSI MUNKÁK

Az általunk vállalat kiegészítő szerelési munkálatok az alábbiakat tartalmazzák: strangok bontása, légzárók tömítése, kémények bontása és javítása, turbinák felszerelése valamint azok tömítése és lefogatása. Motorok, vezérlések és szellőztetők telepítése és beüzemelése. A szellőztető motorok tisztítása, fonott drótháló alkalmazásával kialakított galambvédelem.
Partnereinknek nagyobb biztonságot szavatol, hogy cégünk teljes körű felelősségbiztosítással rendelkezik!

A szellőzők tisztítása jogszabály szerint 14m-nél magasabb épületeknél 4 évente kötelezően elvégzendő!

A TECHNOLÓGIA ELŐNYEI

signs
Ingatlanon belül teljesen pormentes. Nem kell épületekbe bejutni.
brush
Szárazkefés eljárás
thumb-up
Vegyszer és folyadékmentes
body
Az általunk alkalmazott tisztítási eljárásunkat szabadalom védi