"SHORT LINER"

Rövid szakaszos csőbélések telepítése bontás nélküli technológiával

A tevékenység célja

A rendszeren belül található sérült szakaszok, szétcsúszott illesztések helyreállítása üvegszál erősítésű párna és műgyanta alkalmazásával.

Az alkalmazott technológia

“Short Liner” technológia

Rövid szakaszos csőbélelés

A "Short Liner" technológia rövid szakaszokon végezhető csőbélelési technológia, melynek megvalósítása 20-150 cm hosszúságú műgyanta bevonatú bélelés elhelyezésével érhető el.

Hibák javítása

Ejtő- és alap-vezeték szakaszokban található problémák javítását szintén ezt a technológiát alkalmazva valósítjuk meg, így egyenes illetve akár 90 fokban elhajló csővezetékek ívbélelésére is felhasználható eljárás. Partnereinknek nagyobb biztonságot szavatol, hogy cégünk teljes körű felelősségbiztosítással rendelkezik!

Környezetvédelmileg megfelelő

A megkötött műgyanták semmiféle káros anyagot nem bocsátanak ki, ezért kielégítik a legszigorúbb környezetvédelmi követelményeket is. A kikeményedett műgyanta kompozítum statikailag önhordó rendszer, tökéletes tömítettséget biztosít, nem zsugorodik, nagy szakítószilárdságú és rendkívüli mértékben kopásálló. Az így képzett felület fokozottan vegyszer semleges és ellenálló - akár agresszív közegben is -, valamint kiválóan tűri a magas folyadék hőmérséklet is (+80 C).

Ezen technológia előnye a házak alatt és a falakban futó vezetékek és bekötések bontás nélküli javítása rövid szakaszos csőbéleléssel, a gyors kötési időintervallum miatt a vezeték teljes mértékben használhatóvá válik a javítást követő pár órát követően.

A TECHNOLÓGIA ELŐNYEI

tool
Néhány óra kötési idő
signs
Akár bontás és feltárás nélküli kivitelezés
building
Minden méretben elérhető akár 110 mm-1000 mm-ig
weather
Hő és hidegálló
tools-and-utensils
Rendkívül hosszú élettartam, garanciával
thumb-up
Néhány órán belül használható a teljesen felújított vezeték
body
Magas szakító szilárdság
arrows
Korróziómentes