A PANER KFT SZÁMOKBAN

projekt
alkalmazott
város
partner
Videó lejátszása

RÓLUNK

A Paner Kft. 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, amely ipari technológiákat alkalmazva oldja meg a különböző profilú épületek vagy épület együttesek rendszereivel kapcsolatos feladatokat. 

A vállalatot két magánszemély alapította 2016 októberében azzal a céllal, hogy ipari megoldó cégként, társasházak szellőző rendszereinek a karbantartásával, tisztításával és felújításával olyan értéket hozzanak létre, amellyel társasházak és ipari épületek üzemeltetésének a hatékonyságát javíthatják.

Hamarosan igények fogalmazódtak meg a partnereink részéről az egyéb – esővíz – és szennyvíz elvezető rendszerek karbantartásával és felújításával kapcsolatban is. A Furán-flex technológiával kémények bélelését vagyunk képesek kivitelezni egy egyedülállóan hatékony eljárás segítségével.

FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

Fontosnak tartjuk azt, hogy a kollégáink kivételes lehetőségként értékeljék a nálunk eltöltött időt és jól érezzék magukat a vállalatnál. Ezért egyre több felkészítő és frissítő képzést szervezünk számukra azért, hogy a feladatokat magabiztosan, szakmailag felkészülten teljesíthessék. A munkavégzésük során a munka körülményeikre és a használt eszközök minőségére kiemelten odafigyelünk. A legfontosabbnak a kollégáink szakmai felkészültségét tekintjük annak érdekében, hogy a vállalat elérje a kitűzött céljait.

A partnereink számára a leggazdaságosabb, a leggyorsabb, és a leghatékonyabb technológiákat ajánljuk a megbízásaink alkalmával.

 

MÉRFÖLDKÖVEK, CÉLOK

Mérföldkőként éltük meg a 2019-es évet, amikor a dán Repipe konszerntől megvásároltuk az egyedülálló Repipe Lining csőbélelést kialakító technológia licenszét. Ezzel a technológiával bontás nélkül, rövid időn belül, egy rendkívül ellenálló felületet alakítunk ki a vezetékek belső falán, amellyel a szívárgások és repedések megszűnnek a rendszeren belül. Ezzel a technológiával a piacon egyedüliként vagyunk képesek csőbéléseket kialakítani, bontás vagy feltárás nélkül, akár alapvezetékekben is.

Továbbiakban is elsődleges célként értékeljük azt, hogy a legmodernebb, ezért a leghatékonyabb technikai megoldások használatával oldjuk meg a feladatainkat.

A cégünk határozott lépsekben szándékozik haladni azon az úton, amelyet végig járva, 2022-re piacvezető szeretne lenni a csőbélések piacán, Magyarországon.

ALAPÍTÓK

Molnár Attila

ügyezető

Vermes György

ügyvezető