GALÉRIA AZ OKTATÁSOKRÓL ÉS TOVÁBBKÉPZÉSEKRŐL

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a kollégáink kivételes lehetőségként értékeljék a nálunk eltöltött időt és jól érezzék magukat a vállalkozásunknál. Ebből fakadóan folyamatosan biztosítjuk munkavállalóink részére a szükséges technológiákhoz kapcsolódó felkészítő és frissítő képzéseket azon céllal, hogy feladataikat magabiztosan, precízen és szakmailag felkészülten teljesíthessék.

Szakmai tréningjeink aktuálisan két fő feladatkörre bonthatóak, melyek lefedik az összes diagnosztikai eljáráshoz, eszközök kezeléshez és az alkalmazott technológiák professzionális alkalmazásához nélkülözhetetlen tudást.

Elsődleges tréning területünk a felmérésekhez és az elvégzett bélelési illetve tisztítási feladatainkhoz alkalmazott endoszkópos kameravizsgálathoz kötődik.
Ezen oktatások és továbbképzések folyamán az esővíz- és szennyvíz-rendszerek vizsgálatához és egyéb felmérésekhez szükséges technikákat, a Ridgid gyártmányú kameráink típusspecifikus műszereinek (pl. jeladó) ismeretét foglalja magába. Célunk a technológiai eszközeink folyamatos bővítése és naprakészen tartása, hogy partnereinket a lehető legjobb minőségben tudjuk kiszolgálni.

Másodlagos képzési területünk azon szakmai tréningekhez kapcsolhatóak, melyet dániai partnercégünkkel közösen valósítunk meg. A dániai Viborg városában található DANCUTTER A/S telephelyén folytatott szakmai tréningjeink teljes mértékben lefedik az általunk birtokolt “Repipe Lining” rendszerhez kapcsolódó technológia alkalmazásához szükséges átfogó és professzionális ismereteket. Az általunk finanszírozott képzést követően kollégáink a sikeres vizsgafeladatok teljesítését követően hivatalos, névre szóló liszenszet szereznek meg, így biztosítva a cégünk által megrendelőinknél elvégzett feladataik pontos, hatékony és szabvány szerinti kivitelezését.

(Az oktatásokról/továbbképzésekről készült fotóinkat megtekintheti a galériára kattintva!)