ESŐVÍZ ELVEZETŐ CSATORNÁK BÉLELÉSE "RAINFLEX" TERMÉKKEL,
"FURANFLEX" TECHNOLÓGIA ALKALMAZÁSÁVAL

A csapadékvíz-elvezető rendszerek csöveinek bélelését és javítását a KOMPOZITOR Kft. által kidolgozott és forgalmazott “RainFlex” márkanevű bevonattal és ehhez kapcsolódó technológiával lehet elvégezni.

A tevékenység célja

Csapadékvíz ejtővezetékek bélelése és javítása

Az alkalmazott technológia

“FuranFlex” technológia, “RainFlex” termékkel

BONTÁS NÉLKÜLI TECHNOLÓGIA

A "RainFlex" technológia alkalmazásával, nincs szükség bontásra, és a felújításra kerülő csőszakasz egyetlen, toldalék és illesztések nélküli vezetékké válik.
Partnereinknek nagyobb biztonságot szavatol, hogy cégünk teljes körű felelősségbiztosítással rendelkezik!

A "RAINFLEX" CSŐBÉLELÉS TECHnOLÓGIA

A függőleges csapadékvíz-elvezető csövek esetében alkalmazható "RainFlex" bevonatot még lágy állapotában behúzzuk a sérült, elhasználódott elvezető csőbe, majd a bevonatot gőz segítségével feszítjük fel a felületre, így az felveszi a cső formáját és az alkalmazott hő hatására visszafordíthatatlanul megkeményedik. Az így kialakításra került felület egy víz- és korrózió-álló, acélszilárdságú kompozit béléscsövet képez, melyre 25 év garanciát biztosítunk.

Állapotfelmérés

A csapadékvíz-elvezető rendszerek javítását megelőzően egy endoszkópos rendszerű kamerás vizsgálatot végzünk, melyet bontás nélkül hajtunk végre. Az előzetes felmérés elengedhetetlen, mivel ennek segítségével vagyunk képesek a szükséges bélelés és javítás elvégzéséhez alkalmazandó anyagok és technológiák kiválasztani.

HIVATALOS VISZONT ELADÓ

A KOMPOZITOR Kft által szabadalmaztatott és jogvédett FuranFlex és RainFlex technológiákat kizárólag az ehhez tartozó engedéllyel rendelkező partnerek forgalmazhatják és telepíthetik. A Paner Kft regisztrált, hivatalos viszont eladója KOMPOZITOR Kft termékeinek és technológiáinak.

A TECHNOLÓGIA ELŐNYEI

tools-and-utensils
A kéménybélelés csupán néhány órát vesz igénybe
signs
Nincs falbontás, a lakások tisztán maradnak a bélelési munkák alatt
building
Minden típusú ejtővezetékhez, bármilyen hosszúságban
weather
Nyomásálló
tool
25 év garancia
thumb-up
Tiszta munkaterület biztosítható, egészségre ártalmatlan
body
Kiválóan ellenáll a vegyi (savas, lúgos) hatásoknak
gaming
Idomul az ejtővezeték falához