FURÁN-FLEX TECHNOLÓGIÁVAL ESŐVÍZ ELVEZETŐ CSATORNA BÉLELÉSE RAINFLEX ANYAGGAL

A csapadékvíz elvezető csövek bélelését, esővíz elvezető rendszer javítását a KOMPOZITOR Kft. által kidolgozott és gyártott FuranFlex RAIN márka nevű anyaggal és technológiával lehet végezni .

A tevékenység célja

Csapadékvíz elvezető csövek bélelése és javítása

Az alkalmazott technológia

Furán-flex technológia Rainflex anyaggal

BONTÁS NÉLKÜLI TECHNOLÓGIA

A Repipe technológiával felújított csőszakasz legyen akár 30-35 fm hosszúságú, egyetlen, toldalék és illesztések nélküli vezetékké válik.

A RAINFLEX CSŐBÉLELÉS TECHnOLÓGIA

A függőleges esővíz elvezető csövek esetében alkalmazható Rainflex csövet még lágy állapotában behúzzuk a sérült, elhasznált esővíz elvezető csőbe, ahol gőzzel felfújva felveszi a cső formáját és a hő hatására visszafordíthatatlanul megkeményedik, így kialakítva egy víz- és korrózióálló, acélszilárdságú kompozit béléscsövet, amire 20 év garancia van.

Állapotvizsgálat

Megrendelés esetén az esővíz elvezető rendszer javítását megelőzi egy kamerával történő állapotvizsgálat. Ez nem jár semmiféle bontással. Fontos, hogy előzetes helyzetfelmérés történjen, ami egyrészt bizonyítja a bélelés, javítás szükségességét, másrészt megadja a szükséges információkat a megfelelő méretű anyagok és technológia kiválasztásához.

HIVATALOS VISZONT ELADÓ

A Kompozítor Kft jogvédett, Furánflex és Rainflex technológiáját csak ezen jogosítvánnyal rendelkező partnerek forgalmazhatják. A Paner Kft regisztrált, hivatalos viszont eladója Kompozitor Kft termékeinek.