ŰRTECHNOLÓGIA ALKALMAZÁSA CSŐVEZETÉKEK HELYREÁLLÍTÁSÁHOZ, BONTÁS NÉLKÜL

A tevékenység célja

Funkcióját részlegesen, vagy teljesen elvesztett csővezetékek helyreállítása

Az alkalmazott technológia

Dancutter SuperFlex

 robot-technológia

A Dancutter technológia

A SuperFlex technológia alkalmazásával, minden idegen tárgyat el tudunk távolítani a föld alatt és a falakban futó vezetékekből. A lehetetlennek tűnő feladatok elvégzésére alkalmas technológia, hazánkban kizárólag a Paner Kft.-nél érhető el!
Partnereinknek nagyobb biztonságot szavatol, hogy cégünk teljes körű felelősségbiztosítással rendelkezik!

HIGH-TECH TECHNOLÓGIA

Rejtett- és fedett-vezetékek helyreállítását és tisztítását, akár 50 méteres hosszúságban is kivitelezzük. Akár olyan területeken is, ahol bontás, feltárás nem kivitelezhető járulékos veszteségek nélkül ( üzem csarnokok, gyárterületek, műemlékvédelem alatt álló ingatlanok).

ÁTMÉRŐ HELYREÁLLÍTÁS

A dániai Dancutter A/C által fejlesztett és gyártott robot-technológiás eljárás kizárólagos használója hazánkban a Paner Kft. Több, sikeresen elvégzett megbízás teljesítését követően cégünk vállalja azon vezetékrendszerek helyreállítását, melyeket más technológia alkalmazásával kizárólag feltárással lehetne kivitelezni.

NINCS LEHETETLEN

A Dancutter SuperFlex eszközünk acél-, karbid- és gyémánt-szerszámfejeinek használatával bármilyen anyagú csővezeték javítását elvégezzük. A vezetékek helyreállításának előkészítésben elengedhetetlen szerepet tölt be a beavatkozást megelőző - endoszkópos-kamera alkalmazásával történő - felmérés, hiszen ennek segítségével bármilyen hibát (lerakódás, törés, idegen anyag) azonosítani tudunk valamint ezen vizsgálat tökéletes felkészítés a bélelés és a hibás csőszakaszok javításának kivitelezéséhez.

Nincs korlát vezetéktípusokban:

A TECHNOLÓGIA ELŐNYEI

building
A cső eredeti átmérőjének visszaállítása
economical
Gazdaságos eljárás, nincs bontás
wall
Föld alatt és falakban
thumb-up
Tiszta munkakörnyezet